Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint?

Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint

Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint?

Om te kunnen begrijpen wat Sharepoint is en hoe het werkt, moet u eerst weten wat Sharepoint niet is. Hoewel de naam u een idee kan geven van wat het programma is en hoe het verschilt van andere Office-programma's, is het een raamwerk en kan het niet goed worden overgedragen van de ene versie van Sharepoint naar de volgende, tenzij specifieke extensies worden gebruikt. Als u bijvoorbeeld een applicatie op uw desktopcomputer installeert, wordt die applicatie niet "geladen" in Sharepoint, het is er alleen als een uitvoerbaar bestand. Als je dezelfde applicatie beschikbaar wilt hebben vanuit Sharepoint, moet je een applet downloaden.

Sharepoint applicaties maken Sharepoint mogelijk, en ze maken het werken met Sharepoint een stuk eenvoudiger. Deze applicaties hebben veel verschillende functies en kunnen worden aangepast aan elk bedrijf wat is sharepoint online. U kunt deze toepassingen rechtstreeks vanuit de browser op uw computer gebruiken. Een van de leuke dingen van dergelijke applicaties is dat de browser waarin de applet wordt geopend, dezelfde browser is die je zou gebruiken om toegang te krijgen tot Microsoft Sharepoint, zoals Internet Explorer of Firefox. Dit betekent dat u niet hoeft te schakelen tussen verschillende programma's om uw werk gedaan te krijgen.

Een andere geweldige functie van Sharepoint-applicaties is de mogelijkheid om documenten op te slaan en ze met anderen te delen. Dit zorgt voor veel samenwerking in een kleine ruimte. U hoeft niets over Excel of een ander documentbeheersysteem te weten om van deze functionaliteit te kunnen profiteren. Download Sharepoint, meld u aan voor een gratis account en begin met het delen van uw documenten!

Klik hier voor meer waardevolle informatie: Sharepoint modules